De Europese Commissie heeft een openbare raadpleging over de Postrichtlijn gelanceerd die zal lopen tot 9 november 2020. 

De raadpleging peilt naar de input van stakeholders over de werking van de postmarkten, de kwaliteit van de postale dienstverlening en de relevantie van de universele dienst. 

De resultaten zullen dienen voor een Application and Evaluation report met betrekking tot de richtlijn die de Commissie in een latere fase zou moeten aannemen.

De vragenlijst van de openbare raadpleging van de Europese Commissie is beschikbaar in alle EU-talen en kan in elk van deze talen worden beantwoord.

Link naar de raadpleging.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven