Belanghebbenden uit de postale, digitale en e-commercesectoren zullen in Brussel bijeenkomen om ideeën uit te wisselen over onderwerpen die cruciaal zijn voor de toekomst van de postsector, in het bijzonder inzake onlineplatforms en de afbakening van de postsector.

De belanghebbenden zullen ook de gelegenheid hebben om het ERGP-werkprogramma voor 2023, dat momenteel ter raadpleging wordt voorgelegd aan de stakeholders, alsook de “ERGP Medium Term Strategy 2023-2025” te bespreken. 

Via deze link kunt u hierover meer lezen en u laten registreren:
The European Regulators Group for Postal Services (europa.eu)

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven