Jack Hamande, lid van de Raad, heeft besloten zijn carrière een nieuwe wending te geven. Het BIPT wil hem bedanken voor zijn inzet gedurende al die jaren en wenst hem veel succes voor de rest van zijn professionele carrière.

De diensten van Jack Hamande (Postale Markt, Controle,  Netwerkveiligheid, IT) zullen vanaf heden geleid worden door zijn vervanger mijnheer Bernardo Herman. De Raad feliciteert Bernardo Herman met zijn benoeming tot raadslid en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven