In dit besluit verwerpt het BIPT het verzoek van Telenet om andere passages van het besluit van 29 november 2011 tot het opleggen van een administratieve boete aan Telenet die reeds in het aangenomen besluit aangeduid werden met “[vertrouwelijk …]” bijkomend als vertrouwelijk te beschouwen en te schrappen uit de niet-vertrouwelijke versie van dat besluit ten behoeve van de minister en de website. Dit besluit werd genomen op grond van artikel 23, §3, van de wet van 17 januari 2003 met betrekking tot het statuut van de regulator van de Belgische post- en telecommunicatiesector.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven