Omwille van de transparantie jegens de marktspelers, heeft het BIPT besloten om de aanpak toe te lichten die zal worden gevolgd in de veronderstelling dat het Instituut de door de universeledienstverlener uitgevoerde berekening van de nettokosten van de universele dienst zou moeten controleren en daarover een mededeling publiceren. Om de nettokosten van de universele dienst te bepalen, moet een vergelijking worden gemaakt tussen de postoperator met en zonder de universeledienstverplichting, wat inhoudt dat de kosten- en inkomstenverschillen in scenario's met en zonder universeledienstverplichting bekend moeten zijn. Via deze benadering kunnen de nettokosten worden bepaald die de levering van de universele dienst voor de operator vertegenwoordigt.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven