Werken bij het BIPT

Bij het BIPT werken? Uitstekend idee! We zouden je maar al te graag als onze nieuwe medewerker verwelkomen.

Bij het BIPT worden geregeld verschillende profielen samengebracht in multidisciplinaire teams, waarin ingenieurs, juristen, technici en dossierbeheerders samen een project aanpakken.

Om aangeworven te kunnen worden, moet men eerst slagen voor een examen dat georganiseerd wordt door Selor. Om je kansen op het vinden van een job te verhogen, ga je dus het best naar de website www.selor.be, zet je daar jouw cv online via de rubriek “Mijn Selor” en schrijf je je in voor de jobmailings, zodat je op de hoogte blijft van de jobaanbiedingen waarvoor je in aanmerking komt.

Heb je nog andere vragen, dan kan je die versturen via het contactformulier onder de rubriek “Contact” of kan je terecht op de infolijn, nummer 02 740 74 74, van maandag tot en met donderdag tussen 8 en 17 uur en op vrijdag van 8 tot 16 uur.

Onze jobaanbiedingen worden ook gepubliceerd op onze Twitter-account en op onze LinkedIn-pagina.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven