Het BIPT volgt de zero-ratingaanbiedingen die op de Belgische markt aanwezig zijn. Hieronder vindt u een overzicht van die aanbiedingen. Dit overzicht wordt louter ter informatie verstrekt en dient dus niet als een officiële stellingname van het BIPT te worden beschouwd.

Het BIPT zal dat document up-to-date houden maar kan niet garanderen dat het altijd perfect zal overeenstemmen met de daadwerkelijke aanbiedingen van de operatoren aangezien deze kunnen evolueren.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven